Nga “trileqe” në “elhamdulilah”: ???????? ?????? ?????? ?ë? “Natën e Kadrit”

 Nga “trileqe” në “elhamdulilah”: ???????? ?????? ?????? ?ë? “Natën e Kadrit”

Këngëtarja Fjolla Morina, siç duket ka vendosur të ndryshojë dukje për nder të “Natës së Kadrit” dhe muajit të Ramazanit.

Ajo në disa postime në Instagram është shfaqur e mbuluar.

Kjo dukje e Fjollës bie në kundërshtim me paraqitjet e saja të mëhershme në publik, në të cilat ajo nuk heziton t’i vë në pah linjat trupore e me këngë me tekste eksplicite.

Siç duket, edhe Fjolla Morina paska pasur nevojë për pak ndryshim.

Të ngjajshme