Nëna njofton për zhdukjen e djalit të saj në Gjilan

 Nëna njofton për zhdukjen e djalit të saj në Gjilan

Policia e Kosovës ka njoftuar se në Gjilan që nga data 12 qershor është zhdukur një person.

Ishte nënë e tij e cila njoftoj policinë për zhdukjen e djalit të saj.

“Ankuesja femër kosovare ka raportuar se djali i saj mashkull kosovar me të meta mentale ka dalë nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer”, thuhet në njoftim, shkruan IndeksOnline.

Të ngjajshme