Në Uglar të Gjilanit konfiskohen dy armë automatike të prodhimit kinez

 Në Uglar të Gjilanit konfiskohen dy armë automatike të prodhimit kinez

Dy armë automatike të prodhimit kinez janë gjetur sot nga policia në shtëpinë e një qytetari në Uglar të Gjilanit, ka njoftuar nënkoloneli Shaban Azizi, z/drejtor rajonal i policisë në Gjilan.

“Pas pranimit të një informate, hetuesit e Krimeve të rënda në Gjilan, në mbështetje të Njësitit për reagim të shpejtë, kanë kryer një urdhër kontrolli në shtëpinë e një qytetari në fshatin Uglar, komuna e Gjilanit dhe gjatë kontrollit janë gjetur 2 copë armë automatike të kalibrit 7.62 X29 prodhim kinez. Për këtë rast nuk ka të arrestuar pasi i dyshimti nuk është takuar në shtëpi’ – thuhet në njoftim.

Të ngjajshme