Në lagjen Arbëria-Gjilan filluan punimet për ndërtimin e çerdhes

 Në lagjen Arbëria-Gjilan filluan punimet për ndërtimin e çerdhes

Fillimi i punimeve në ndërtimin e çerdhes në lagjen Arbëria, e cila është mbështetur nga Zyra e BE-së përmes programit të IPA-së, është një lajm i jashtëzakonshme për Komunën e Gjilan-it dhe banorët e lagjes Arbëria meqë në këtë institucion do të përfshihen fëmijët nga mosha 0-6 muaj deri 6 vjeç, si karaktreristikë e veçantë për Komunën e Gjilan-it.

Lajmin e ka bërë të ditur përmes facebook-ut Drejtori për Arsim Nazim Gagica.

Të ngjajshme