Në Gjilan do të hapet shkolla e Futbollit “Yjet 06” nga trajnerët: Premton Muja dhe Fidan Qarolli

 Në Gjilan do të hapet shkolla e Futbollit “Yjet 06” nga trajnerët: Premton Muja dhe Fidan Qarolli

Lajmin e ka bërë të ditur përmes rrjetit social në facebook trajneri Premton Muja.Ky është postimi i tij:

Përshëndetje!

Nga data 16 gusht do të hapet Shkolla e Futbollit “Yjet 06” nga Gjilani me dy trajner të licencuar nga #UEFA.

Mr.sc.Fidan Qarolli dhe

Mr.sc.Premton Muja.

Përvojen e gjatë në sport do ta bartim tek gjeneratat e reja në qytet dhe rrethinë , me qëllim edukimin dhe disipinën ne rend të parë.

Fëmijet do të shoqërohen dhe do ti marrin hapat e parë në futboll përmes elementeve bazike dhe profesionale.

Regjistrimi fillon nga sot.

I ftojmë të gjithë të interesuarit që deshirojnë të na bashkohen në rrugën tonë.

Te drejtë kanë të gjitha grupmoshat.

Ushtrimet do të mbahen tek fusha ” AS “në rrugën e Malishevës ( përballë pishinës).

Nr.kontaktues:

044 -322-494 & 044 -577-844.

Suksese të gjithëve.

Të ngjajshme