Nazim Gagica prezenton Endrit Osmanin për asamble komunale në Gjilan

 Nazim Gagica prezenton Endrit Osmanin për asamble komunale në Gjilan

Endrit Osmani ka vendosur ti bashkohet ekipit tim për zgjedhjet lokale. Endriti do të jetë kandidat për Kuvendin Komunal në Gjilan nga radhët e AAK-së.

Ka mbaruar Specializimin në Logopedi, aktualisht punon si Operator i SISH-it në Ambulanten kryesore në Gjilan.

Endriti është një i ri profesionist me plot ide. Ai e pasuron listën tonë garuese.

Gjilani si kryeqendër e Anamoravës do të jetë i zhvilluar dhe modern, Aleanca e ka dëshmuar se mundet, prandaj listës sonë po i bashkohen të rinj nga familje të mëdha e të vjetra gjilanase.

Jemi kujdesur që lista jonë të përbëhet nga njerëz me profesione të ndryshme, domethënë gjithëpërfshirëse.

E kemi dëshmuar se mirëqenien e qytetarëve e kemi përnime!

Urime Endrit!

NG

Të ngjajshme