Muhadin Haziri : Kjo është fuqia e Deputetëve të Komunës se Gjilanit

 Muhadin Haziri : Kjo është fuqia e Deputetëve të Komunës se Gjilanit

Programin Qeverisës 2021-2022 buxheti i planifikuar për vitin 2022 parasheh investime e ndarje buxhetore në Komunën e Gjilanit jan ndarë vetëm 718.200,

Përpos nga ndarjen e këtij buxheti ndahën mjete financiare në vazhdimësin e ndërtimit të palestrës në Zhegër kjo është për tu pershendetur

Anashkalimi jo i drejtë buxhetore mungojnë projektet e planifikuara për Zhegër

1. Zgjerimi urës egzistuese

2. Rregullimi i urës se re te tregu

3. Asfalltimi i rrugëve aksi (???? Aksi (9) Aksi (10) Aksi (12) Aksi (16) Aksi

Si dhe asfalltimi i 7 Rrugicave me gjatësi nga 150m ndërsa 2 rrugica me kubëza

Me kët ta praktikojmë duke mos e nënçmuar askënd, duke mos sharë apo ofenduar por vetëm realitet

———————————————

Nuk më pëlqen të inkuadrohem në tema të tilla,sinqerisht. Por kur shoh se njerëzit duan të e përvetësojnë kontributin e dikujt, dhe në finale të krenohen me punë e të tjerëve, dhe të i marrin meritat për vete, kjo patjetër se të nxitë të e thuash të vërtetën, dhe të mos heshtësh ngase padrejtësia nuk durohet

Pa llogaritun ato projektet me që i bëm me vetëinciativ të mbështetura nga komuniteti e pikrishtë njerzit e vullnetit të mirë mirnjohës me angazhimine fuqis puntore fizike e vullnetar faliminderues e mirnjohës për Zhegrën ton

Në qeverisjen e LDK-s me kualicionin në Gjilan

Jo ëndërr por realitet

jan bër keto investime në Zhegër

(A)-investimet në infrastrukture

1. Rruga-14 Martirët te xhamia

2. Rruga-Kadri Neziri

3. Rruga- Ramiz Idrizi

4. Rruga-Xhemajl Aliu

5. Rruga-Sali Fetahu

6. Rruga- Shaban Shabani

7. Rruga-Avni Zenuni

8. Rruga- Demush Kurexha

9. Rruga- Familja Hajrullahu

10.Rruga- Isa Haziri te dervishant

11. Rruga- Kurexhaj një pozicion

12. Rruga-Idriz Gaxha

13. Rruga- Agim Halili

(????.Investimi në Rregullimin e tretuarit për këmbësor Lladov-Zhegër

(C). Investime në rregullimin ujërat e zeza-kanalizimit

1. Rruga- Avni Zenuni

2. Nga Shkolla fillore deri te Res-Katana

3. Rregullim i Kanalizimit në lagjen Karadaku me participim, Komuna matrialin, ndërsa komuniteti hapjen e kanalit

(D). Investimet në infrastruktur të rendit të tretë e kanale

1. Rregullim i kanalit për ujërat drenazhuese të shiut te Rruga e Kforit

2. Rregullimi i prrockës, nga rruga kryesore që lidhet me rrugën e llashticës

3. Rregullimi i kanalit hapja e rrugës në lagjën kurexhaj

4. Reegullim i rrugës Kurexhaj

5. Rregullim i rrugës Terziaj

6. Zgjerimi i rrugës fsh,Goden

(E). Rregullim i hapësirës publike

1. Rregullimi-Parkut, Tregu i Gjelbër në mërzisht

2. Renovimi-Shtëpisë së Kulturës

3. Renauvimi- Objektit të Qerdhës së fëmijëve

4. Ndërtimi-palestrës së sporteve në Zhegër në fazën e ndërtimit të punëve të vrazhda me vonesa

(F). Investimet në zonat e Karadakut

1. Asfaltimi-Rrugëve në fsh. Selishtë po thuj se të gjitha lagjet

2. Asfaltimi-Rrugës fsh,Çelik

3. Asfaltimi-Rrugës Pidiç te Xhamia

4. Rruga në Resul

4. Hapja-Rrugës së re Selisht-Stubëll

5. Rregullimi, Ndërtimi i disa Urave në Karadak

Me respekt: Muhadin Haziri

Të ngjajshme