Mësoni se kur ë???ë ????????? Zyra e gjendjes civile në Pogragjë

 Mësoni se kur ë???ë ????????? Zyra e gjendjes civile në Pogragjë

Zyra e gjendjes civile Pogragjë të Gjilanit është themeluar në vitin 1947 dhe mbulon këto vendbanime:

?Pogragjë,

?Bilinicë,

?Stublinë,

?Llovcë,

?Sllubicë,

?Inatovc.

Të ngjajshme