Medalje policore për punën e mirë të ??????? ??????? ?ë????????

 Medalje policore për punën e mirë të ??????? ??????? ?ë????????

Valdrin Dërvodelli është shpallur si një nga policët më të mirë të rajonit të Gjilanit.

Ai ka marrë medalje policore si lëvdat për përkushtimin profesional të treguar gjatë detyrës, shkruan Syri Kosova.

Dërvodelli kohë më parë u akuza për fshirje të disa pamjeve vizuele që shërbenin si provë materiale për një çështje, por, më vonë, u zbulua e vërteta dhe ai doli i pafajshëm, duke e hedhur poshtë një pretendim të tillë.

Nga ana tjetër, polici në fjalë është emër premtues në sigurinë e vendit./syrikosova/

Të ngjajshme