Kush ishte Hasan Hasani?

 Kush ishte Hasan Hasani?

Hasan Hasani: I lindur më 1933, në Gjilan. Shkollën fillore dhe Progjimnazin i përfundoi në vendlindje. Shkollën Normale, në Shkup. Në vitin 1950 u emërua mësues në Përlepnicë. Pastaj punoi mësues në Pogragjë dhe Semenishtë të Shkupit. Në vitin 1957, u shpërngul në Turqi.

Të ngjajshme