Kush është Bajram (Raif) Ibrahimaj?

 Kush është Bajram (Raif) Ibrahimaj?

Bajram (Raif) Ibrahimaj u lind më 25.02.1963 në Hogosht të Kamenicës. Shkollën fillore dhe të mesmën i kreu në vendlindje. Është i martuar dhe ka dy djem dhe nji vajzë, me dy nipa dhe dy mbesa. Nga vitet ’80 ka qenë futbollist i KF “KIKA” për disa vite.Për afro pesë vjet punoi në Ndërmarrjen e Transportit “Kosovatrans” të Kamenicës. Si shumë bashkëvendës, në vitin 1989 mori rrugën e kurbetit.Përplot tridhjetë vjet punon, vepron dhe jeton në Zvicër.Si çdo mërgimtar veprimtaritë në mërgatë është munduar që në mënyra të ndryshme t’i shndërrojë në çështje humanitare. Aktualish është kryetar i Shoqatës Humanitare “Hogoshti” në Zvicër.

Të ngjajshme