Kirurgu gjilanas dekorohet në Stamboll në 60 vjetorin e punës së frytshme në mjekësi

 Kirurgu gjilanas dekorohet në Stamboll në 60 vjetorin e punës së frytshme në mjekësi

Dr. Remziu Aliu, mjeku gjilanas, i cili dikur jetoi dhe punoi në Gjilan, është dekoruar me mirënjohje nga Oda e Mjekëve të Stambollit ne 60 vjetorin e punës së tij të frytshme.

Gjilanasit më të vjetër e njohin dr. Remziun kur jetonte në Gjilan dhe punonte në Spitalin e Gjilanit në repartin e kirurgjisë.

Dr. Remziu tashmë ka shkelur moshën 88 vjeçare.

/Nga dr. Shevqeti, editori: N.B./

Të ngjajshme