Kiara bën deklaratën e fortë për Luizin: “?? ???ë ????? ?????????? ? ?ë???ë?? ?ë ??”

 Kiara bën deklaratën e fortë për Luizin: “?? ???ë ????? ?????????? ? ?ë???ë?? ?ë ??”

Mbrëmjen e djeshme gjatë “Big Brother VIP” ajo ka bërë një deklaratë të fortë.

Kiara tha se në fillim ishte e paqartë për ndjenjat e saj për Luizin por se çdo gjë ndryshoi pas puthjes së dasmës. Më pas shtoi se e sheh Luizin si babain e fëmijëve të saj.

“Në fillim isha e paqartë po tek puthja tek dasma ndryshoi çdo gjë. Luizi më fal siguri dhe e di se mund të jetë baba shembullor për fëmijët e mi,” tha Kiara.

Të ngjajshme