Kamenicë: Kapet një person duke transportuar dru nga Serbia

 Kamenicë: Kapet një person duke transportuar dru nga Serbia

Fsh. Desivojcë-Kamenicë 31.05.2022-19:15 Patrulla kufitare policore ka ndaluar një kamion të cilin e drejtonte i dyshuari mashkull kosovar i shoqëruar me një te dyshuar tjetër mashkull kosovar. I dyshuari në kamionin e tij kishte te ngarkuar 21 copë dru teknik me gjatësi mbi 5m te cilat ishin të pa damkosura dhe pa fletë përcjellëse. Dyshohet se drunjtë janë transportuar nga Serbia.

Pas intervistimit me vendim të prokurorit kujdestar, te dyshuarit janë dërguar në mbajtje. Ndërsa kamioni me ngarkesën janë konfiskuar nga personi përgjegjës i ekonomisë së pyjeve.

Të ngjajshme