Kamenicë | Dy ????ë?????ë??? u merren patentë shoferët për tre muaj, dy pikë ???????? dhe 150 euro gjobë

 Kamenicë | Dy ????ë?????ë??? u merren patentë shoferët për tre muaj, dy pikë ???????? dhe 150 euro gjobë

Kamenicë, 02 mars 2023 – Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Zyrtar Policor nga Stacioni Policor Kamenicë gjatë patrullimit kanë hasur në dy vozitës të cilët duke drejtuar automjetet e tyre tejkalojnë në vijë të plotë me të cilat veprime kanë rrezikuar pjesëmarrësit e tjerë në komunikacion dhe kanë rënë ndeshë me rregullat e trafikut.

Zyrtarët Policor kanë arritur që të ndalin vozitësit e lartcekur dhe secilit u ka shqiptuar gjoba kundërvajtëse në vlerë prej njëqind e pesëdhjetë (150) euro, dy (2) pikë negative dhe u janë konfiskuar patentë shoferët me masën e përkohshme të ndalimit të vozitjes për tre (3) muaj.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, inkurajon mediat dhe qytetarët që për të gjitha kundërvajtjet mund të njoftojnë stacionin më të afërm të Policisë, apo përmes aplikacionit digjital “Lajmëro Policinë’’, E-mail: info@kosovopolice.com dhe numrat kundestarë:192; 0385045047001.

Të dhënat e juaja do të ruhen ne konfidencialitet të plotë.

Të ngjajshme