Kamenicë | ????? ??ë ? ????? ? ??????? ?ë? ??????-?????? ?ë ??ë ???????

 Kamenicë | ????? ??ë ? ????? ? ??????? ?ë? ??????-?????? ?ë ??ë ???????

“Njësiti i hetimeve të Stacionit Policor Kamenicë si rezultat i një pune të shpejtë hetimore, mirë të organizuar operacionale, me datë 12.05.2023 ka arrestuar një të dyshuar të mitur (viti i lindjes 2009, mashkull kosovar rom) i cili është intervistuar në bazë të procedurave ligjore”, ka thënë PK-ja në një njoftim për media.

Nga prokurori i shteti rasti është cilësuar “Vjedhje e rëndë” dhe “Dëmtim i pronës”, rast i cili do të procedohet në Prokurorinë Themelore, ndërsa i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

Të ngjajshme