Ka ndërruar jetë në Gjilan, në moshën 74-vjeçare, profesori në pension, Bafti Baftiu.

 Ka ndërruar jetë në Gjilan, në moshën 74-vjeçare, profesori në pension, Bafti Baftiu.

Njoftimin e kanë dhënë familjarë të tij.

Njoftim mortor:

Me pikellim te thelle ju njoftojme se sot me daten 17.06.2022 ndrroi jete bashkëshorti, babi dhe gjyshi jone prof. Bafti Baftiu.

Per varrim ju njoftojme me kohë.

Të ngjajshme