Hyseni mban konferencë ?ë ?????ë?????????, ??????? ???? ????ë???????

 Hyseni mban konferencë ?ë ?????ë?????????, ??????? ???? ????ë???????

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni sot do të mbajë konferencë të jashtëzakonshme.

Në njoftimin dërguar mediave, theksohet se Hyseni do të shpalos gjetjet për keqpërdorime dhe dërgimin e lëndës për padi.

“Ju njoftojmë se kryetari Alban Hyseni sot (21.03.2023) do të shpalos gjetjet për keqpërdorime dhe dërgimin e lëndës për padi. Konferenca mbahet nga ora 16:00, në Zyrën e Kryetarit”./Indeksonline/

Të ngjajshme