Hoxhës nga Peja i ?????? vetura, thotë se i ???????? ishte i ???????

 Hoxhës nga Peja i ?????? vetura, thotë se i ???????? ishte i ???????

Hoxhës Eroll Rexhepi nga Peja në orët e para të mëngjesit të sotëm i është djegur vetura.

Sipas tij, i dyshuari ishte gjysmë i maskuar, kur rreth orës 03:07 i kishte vënë flakën veturës së tij.

Vetura është djegur e tëra, teksa Rexhepi u ka bërë thirrje autoriteteve që të zbulojnë se kush e bëri këtë “akt qyqar”.

Ky është njoftimi i plotë i Rexhepit:

Mirëmengjesi bashkqytetarë, miq shokë e dashamirë.

Sot rreth ores 03:07am, para shtëpis sime në lagjen Kapeshnicë, rruga Rozafa në Pejë, një person gjysëm i maskuar ja vënë flakën me lëndë djegëse makinës sime duke e djegur në tërësi dhe duke shkaktuar dëmë të tjera…

Falënderoi Zotin që nuk kishim dëme në jetët e njerëzve dhe për rreth shtëpive të tjera!

Kërkoi me ngulm nga Policia e Kosovës, Prokuroria dhe akterët e rendit e sigurisë që sa më shpejt të zbulojn nxitësin dhe kryesin e këtij akti qyqar!

Faleminderit fqinjëve që më njoftuan dhe u solidarizuan me mua.

Faleminderit Policisë së Kosovës, Zjarrëfiksve që ishin në vend ngjarje.

Në fund një mesazh për gjithë ju.

“Kujdes kujt i bënë mirë”

Ju lutem më falni për shqetsimin!

Të ngjajshme