Hill: ?????? ???????????? ??? ???? ?ë? ????ë???????, shpresoj të jenë edhe të tjerët

 Hill: ?????? ???????????? ??? ???? ?ë? ????ë???????, shpresoj të jenë edhe të tjerët

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Beograd, Christopher Hill ka thënë se Serbia është gati për t’u marrë vesh me Kosovën për marrëveshjen përfundimtare drejt normalizimit të marrëdhënieve.

Hill, nëpërmjet një reagimi të shkurtër në Twitter, ka thënë se marrëveshja nuk do të jetë e lehtë për asnjërën palë, përderisa ka shprehur shpresën që të gjitha palët të jenë gati për marrëveshjen.

“Marrëveshja nuk do të jetë e lehtë për asnjërën palë. Mendoj se Serbia është gati dhe konstruktive, dhe shpresoj që të gjithë pjesëmarrësit në negociata të veprojnë njësoj”, ka shkruar ai. / indeksOnline/

Të ngjajshme