Haziri: ??????????? ????? ?ë ????????

 Haziri: ??????????? ????? ?ë ????????

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri tha se moszbatimi i marrëveshjes së vitit 2013 sa i përket Asociacionit solli këtë situatë.

Haziri këto komente i bëri në një tryezë në Mitrovicë me temë “Implementimi i planit franko-gjerman”.

“Ne edhe shumicës së re që ka dalë para dy vjet e gjysmë, që po vjetrohet në mandat, i kemi rekomandu që pa hezitim ta zbatojnë marrëveshjen e vitit 2013″.

“Si e vetmja mundësi e drejtë, e shpejtë dhe do të normalizonte edhe segmentet tjera dialogun dhe normalizimin drejt një qëllimi që të arrinin një marrëveshje obligativisht ligjore për gjitha palët dhe të mbyllet problemi më i madh në Ballkanin Perëndimor” tha ai.

Të ngjajshme