Gratë e lindura në këtë muaj janë më inteligjentet

 Gratë e lindura në këtë muaj janë më inteligjentet

Studimi ka treguar se inteligjenca e grave dhe burrave varet plotësisht nga periudha në të cilën kanë lindur.

Një gjumë i mirë gjatë natës i bën gratë më të zgjuara, por a mund të përcaktohet inteligjenca juaj nga muaji që keni lindur?

Sipas një studimi të botuar në Byronë Kombëtare të Kërkimeve Ekonomike, ekziston një korrelacion i qartë midis kohës kur bie ditëlindja juaj dhe sesa i zgjuar jeni – dhe kështu ata arritën në këtë përfundim.

Studimi zbuloi se gratë dhe burrat, (sidomos gratë) që kanë lindur në shtator kanë një avantazh më të madh në zhvillimin e jetës së tyre akademike sesa të tjerët. Nëse sapo keni mbaruar vitin akademik ose jeni gati ta përfundoni këtë muaj, do të thotë që ju jeni një person shumë inteligjent.

Dhe, sipas ekspertëve, muaji që keni lindur mund të zbulojë shumë detaje rreth personalitetit tuaj dhe aspekteve të tjera. Një shembull i qartë është ai i sugjeruar nga ky studim. Në fakt ekziston një lidhje e drejtpërdrejtë midis datës që keni ardhur në këtë botë, performancës së studimeve tuaja dhe zhvillimit në përgjithësi.

Nëse keni menduar se nuk ka lidhje periudha e lindjes, epo tani e dini se edhe shkenca e ka vërtetuar se ka rëndësi mjaftë të madhe!

Të ngjajshme