Gjilanasi Arsim Hashani, ndërton shtëpinë për familjen Rexhepi në Gjilan

 Gjilanasi Arsim Hashani, ndërton shtëpinë për familjen Rexhepi në Gjilan

Ëndrra e tyre u bë edhe ëndrra ime.

Të nderuar miq.

Ëndrra e familjës Rexhepi që ta kenë një shtëpi të re, sot u bë realitet.

Në Janar të vitit 2022 , bëra një vizitë në familjen e Arsim Rexhepit, ku për së afërmi pash gjendjen e rënd në të cilën jetonin familja Rexhepi.

Ata jetonin në një shtëpi pothuajse të rrënuar, ku seriozisht rrezikohej jeta e tyre nga mundësia e rrezimit të asaj shtëpie.

Pasi pash nga afër gjendjen e rëndë në të cilën jetonin kjo familje, vendosa qe kompania ime “Edi Construction Group” të filloj planin për ndërtimin e një shtëpie të re për familjen Rexhepi.

Në muajin Maj, filluan punimet për ndertimin e shtëpisë së re, sot më 4 Nëntor, nën emocione të mëdha, i’a dorëzuam çelësat e shtëpisë, z.Arsim Rexhepit, ku ëndrra e tij që ta ketë një shtëpi, u bë realitet.

Familjes Rexhepi, j’u dëshiroj shëndet dhe gjitha të mirat në jetë, ju dëshiroj që ta gëzojnë shtëpinë e re.

Arsim Hashani.

Të ngjajshme