Gjilan | Tre persona ?????????? ?ë? ??????? ?ë ????ë????????ë? mjekësor

 Gjilan | Tre persona ?????????? ?ë? ??????? ?ë ????ë????????ë? mjekësor

Njoftimi i policisë: TRAJTIM I PANDËRGJEGJSHËM MJEKËSORË- MASHTRIM

Gjilan 10.02.2023 17:20 Më 03.03.2023 janë arrestuar 3 të dyshuar (dy meshkuj dhe një femër) kosovarë pasi që dyshohet se te njëjtit kanë mbikëqyrur dhe trajtuar në mënyrë jo të ligjshme viktimën femër  kosovare – e moshuar. Të dyshuarit kinse kanë hapur një “Shtëpi për të moshuar”, ku për qëllim  të përfitimi personal, në këtë rast për sistemimin e të moshuarës, familjarët e saj  kanë paguar 1000 € për muaj. Me vendim të prokurorit njëri i dyshuar mashkull është dërguar në mbajtje, kurse dy të dyshuarit e tjerë jenë liruar në procedurë të rregullt.

Të ngjajshme