Gjilan | ? ????ë? ??ë ??????, ?????????? ?? ?ë ???????

 Gjilan | ? ????ë? ??ë ??????, ?????????? ?? ?ë ???????

Në Rr. Esat Berisha në Gjilan më datë: 04.05.2023ora 16:00 viktima mashkull kosovar ka pranuar tretman mjekësor pasi që i njëjti dyshohet se pas një mosmarrëveshje është sulmuar fizikisht nga dy të dyshuarit meshkuj kosovarë.

Të dyshuarit janë arrestuar dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Të ngjajshme