Gjilan | ?????????? ?? ??????? ?ë? ????????????

 Gjilan | ?????????? ?? ??????? ?ë? ????????????

Dje rreth orës 14:00 janë arrestuar një burrë dhe një grua në Gjilan, nën dyshimin se të njëjtit janë marrë me prostitucion.

Sipas raportit 24-orësh të policisë, pas inicimit të rastit të dyshuarit janë liruar dhe rasti vazhdon në procedurë të rregullt.

Gjilan 24.04.2023 – 14:00. Janë arrestuar një mashkull dhe një femër kosovare nën dyshimin e bazuar se të njëjtit janë marr me prostitucion. Me vendim të prokurorit, pas inicimit të rastit të dyshuarit janë liruar dhe rasti  vazhdon në procedurë të rregullt”.

Të ngjajshme