Gagica i AAK-së: ???????, ???????? ??????? nga sot rrugëton bashkë me Aleancën

 Gagica i AAK-së: ???????, ???????? ??????? nga sot rrugëton bashkë me Aleancën

Artistë si Kushtrimi ka shumë Kosova, ka Gjilani porse ata nuk kanë gjetur përkrahjen e duhur dhe hapësirën për të vepruar ashtu siç ata duan dhe munden.

Kushtrimi ka vendosur të jetë krah nesh në Aleancë sepse aty e sheh përfaqësimin e drejt, të sinqertë dhe pernime.

Kushtrimi ka diplomuar në UShT në vitin 2007, drejtimi Pikturë. Titullin Master në Pikturë e ka marrë në Universitetin e Prishtinës.

Kushtrimi në vitin 2009 ka vazhduar Specializimin në Cite International Universite de Paris ku në vitin 2012 merr Titullin e DESS ( Diplome Etude Superier Specialise).

Është pjesëmarrës në shumë ekspozita kolektive mbarëkombëtare dhe ndërkombëtare.

Në vitin 2008 Kushtrimi shpërblehet nga Akademia Evropiane e Arteve, me vendin e dytë dhe me medalje argjendi.

Ekspozitat personale të Kushtrimit:

1. Luterbache France

2. Bruksel Belgjike

3. France Nacy

4. France Paris

5. Usa Los Angelis

6. Gjermani Koln

7. Itali Firence

8. Suedi Malmo

Mirë se vjen në familjen e madhe dhe serioze politike Kushtrim. Rrugëtojmë bashkë dhe krahas për ta bërë Gjilanin një qytet të jetueshëm dhe me përspektivë për secilën kategori të shoqërisë!

Të ngjajshme