Ferizaj | ?????????? ??ë ???? ?ë ?????????? ?? ?ë???ë? ? ??? ?ë ?????

 Ferizaj | ?????????? ??ë ???? ?ë ?????????? ?? ?ë???ë? ? ??? ?ë ?????

Raporti i plotë i policisë:

KEQTRAJTIM APO BRAKTISJE E FËMIJËVE – Ferizaj 30.03.2023 – 05:18. Është arrestuar e dyshuara femër kosovare pasi dyshohet se ka keqtrajtuar dy fëmijët e saj të mitur. Fëmijët kishin shenja dhunë të dukshme dhe kanë raport mjekësor. Me vendim të prokurorit e dyshuara është dërguar në mbajtje ndërsa fëmijët janë dërguar në një shtëpi të sigurtë. Rasti në proedurë hetimore.

Të ngjajshme