Dragusha: ????? ?? ?ë ?ë????? ?? ????ë?

 Dragusha: ????? ?? ?ë ?ë????? ?? ????ë?

Analisti i futbollit, Muhamet Dragusha thekson se nëse Drita nënshkruan me trajnerin grek, ashtu siç po spekulohet, do të jetë dështim për ta.

“Nëse Drita do të arrijë marrëveshje me trajnerin grek, do të jetë dështim i madh për ta. Të njëjtin gjë e kemi thënë edhe për Panadic e Ferizajt, pasi një profil i tillë nuk e njeh ligën dhe lojtarët”, tha Dragusha në Ekipi A.

Të ngjajshme