Dancing House nga Gjilani fiton dy çmime në Shqipëri

 Dancing House nga Gjilani fiton dy çmime në Shqipëri

Dancing House Gjilan –Qendra e kercimit modern e cila vepron tash e 13 vite dhe zhvillon aktivitete te ndryshme si :Balet ,kercim modern, vallezim popullor , Zumba dhe klasa individuale per cifte , si e vetmja ne Gjilan dhe shume unike ne gjithe Kosoven , moren ftesa speciale per  dy festivale ne Shqiperi me sakt ne Divjakë dhe Tiranë me 13 dhe 14 maj e qe ishin pjesmarres ne festivalin Elite Dance Festival ne Divjake ku ishin prezent te gjitha shkollat me te njohura te kercimit ne Shqiperi dhe nje juri profesionale me koeograf te njohur si : Kozeta Bakiu , Graciano Tagani dhe Laura Sopa , e ku “Dancing House” u shperblyen me dy cmime , vendin e tretë dhe Elite choreography per koreografen Naski Ahmeti.

Ndersa ne Tiranë –Albania Gjimnastrada Festival u shperblyen me kupe dhe certifiakte per nje paraqitje dhe teknike te zhvilluar modern.


Ata falenderuan RC COLA-Kosove per mundesin e transportit. Tani jane duke u bere gati edhe per kampionatin botror World off Dance Albania i cili do te mbahet me 10-13   qershor 2022…

Të ngjajshme