Burri me tri gra “pa frena”: Kur më mërzisin i dënoj duke mos kryer marrëdhënie për një muaj

 Burri me tri gra “pa frena”: Kur më mërzisin i dënoj duke mos kryer marrëdhënie për një muaj

Poligamia është një praktikë martesore e njohur, veçanërisht në botën arabe dhe në vende të caktuara të Afrikës Nën-Sahariane.

Por, ka edhe raste kur ndodhin edhe në vende perëndimore që kanë besim ortodoks. Rasti i Ivan Sukhov, i cili është rus dhe i besimit ortodoks, ka habitur botën.

Ivan ka tre gra dhe nëse ato e bezdisin i dënon duke u thënë se nuk do të kryejë marrëdhënie me to për një muaj rresht.

“Thërras një grua tek unë çdo natë. Por nëse ajo më zemëron, atëherë unë nuk fle me të për një muaj – thotë Ivan.

John shton se i pëlqejnë gratë e larta, të dobëta dhe të buta.

Ai dëshiron të ketë 50 fëmijë dhe thotë se shkon mirë me të gjitha gratë. Deri më tani ai ka 10 fëmijë.

Njëra nga gratë punon si infermiere, kurse dy të tjerat janë pa punë.

Sigurisht që familja e madhe merr ndihma nga shteti rus dhe së shpejti, ata pritet të zhvendosen në një shtëpi të madhe në periferi.

Ivan dhe gratë e tij punojnë dhe Ivan pohon se kanë para të mjaftueshme për të gjithë familjen. Ata aktualisht jetojnë në një apartament me tre dhoma gjumi, dhe Ivan planifikon të blejë një shtëpi në periferi.

Të ngjajshme