Bie borë në Arabinë Saudite

 Bie borë në Arabinë Saudite

Ka rënë borë në qytetin Tureyf, që ndodhet në rajonin kufitar verior të Arabisë Saudite. 

Sipas lajmit të “Sputnik”, ndërsa reshjet e borës ishin efektive në zonat e larta dhe malore të qytetit, shumë zona në rajon u zbardhën nga dëbora.

Qendra Kombëtare Meteorologjike e Arabisë Saudite njoftoi se temperaturat në rajon, të cilat mund të bien deri në 7 gradë, mund të shkojë nën zero.

Të ngjajshme