Artan Dërmaku kandidat i AAK-së për Asamble në Gjilan, Gagica: Do të qeverisim përkrah qytetarëve

 Artan Dërmaku kandidat i AAK-së për Asamble në Gjilan, Gagica: Do të qeverisim përkrah qytetarëve

Kandidati për kryetar të komunës së Gjilanit nga radhët e AAK-së, Nazim Gagica, ka pezantuar kandidatin e radhës për Asamble Komunale.

Bëhet fjalë për  Artan Dërmakun, i cili ka bërë dy Mastera, njërin E-Qeverisja, ndërsa tjetrin në Juridik-drejtimi Penal si dhe që nga themelimi i Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, ushtron detyrën si Zyrtar i Shërbimit të Studentëve.


Tutje Gagica tha se lista e Aleancës do të jetë pakrahasueshëm më e mira, më seriozja dhe më profesionalja në raport me gjitha të tjerat, jo vetëm në Gjilan. 

“Artan (Rexhep) Dërmaku i bashkohet ekipit tim dhe do ti hyj garës për Kuvendin Komunal në listën e AAK-së në Gjilan. 

Artani ka bërë dy Mastera, njërin E-Qeverisja, ndërsa tjetrin në Juridik-drejtimi Penal. Që nga themelimi i Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, ushtron detyrën si Zyrtar i Shërbimit të Studentëve. Ai vjen nga një familje e respektuar dhe intelektuale gjilanase.

Jam shumë i bindur se lista e Aleancës do të jetë pakrahasueshëm më e mira, më seriozja dhe më profesionalja në raport me gjitha të tjerat, jo vetëm në Gjilan. 

ALEANCA PËR QYTETARËT, sepse qeverisja jonë do të bëhet përkrah tyre dhe me ta, jo ndryshe! 

Urime Artan”, ka shkruar Gagica në Facebook.

Të ngjajshme