Ajan Ajrullahu, nga Presheva fiton medaljen e artë në garat mbarëkombëtare të matematikës në Tiranë

 Ajan Ajrullahu, nga Presheva fiton medaljen e artë në garat mbarëkombëtare të matematikës në Tiranë

Ajan Hajrulahu, nxënës i shkollës fillore “Ibrahim Kelmendi” nga Presheva, fitoi medalje të artë në garën e matematikës në Tiranë.

Garat u mbajtën të mërkurën dhe morën pjesë studentë nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut.

“Kemi një lajm të mirë nga Tirana, Ayan Hajrulahu ka arritur të fitojë medaljen e artë (çmimin e parë) në garën e matematikës”, tha kryetari i Këshillit Nacional Shqiptar (KNSH), Nevzad Lutfiu.

Të ngjajshme