?-???ç??? ?ë????ë ??????ë?, ?ë?????? ?ë ????

 ?-???ç??? ?ë????ë ??????ë?, ?ë?????? ?ë ????

Një fëmijë i moshës 4 vjeçare nga Mitrovica,  kishte përpirë një monedhë metalike, i cila  kishte depërtuar në lukth duke i rrezikuar seriozisht shëndetin.

Pas përkeqësimit  të gjendjes shëndetësore, fëmija u shtri në Klinikën e Kirurgjisë së Fëmijëve në QKUK.

Ku aty u morën masat e nevojshme dhe përmes metodave endoskopike, fëmijës ia larguan monedhën metalike nga lukthi.

Të ngjajshme