??? ??????ë ???? ?ë? ?????ë ? ???????? ?ë ??????: Qeveria vendos për marrëveshjen me Danimarkën

 ??? ??????ë ???? ?ë? ?????ë ? ???????? ?ë ??????: Qeveria vendos për marrëveshjen me Danimarkën

Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligjin për Ratifkimin e Traktatit ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Danimarkës për shfrytëzimin e Institucionit Korrektues në Gjilan me qëllim të ekzekutimit të dënimeve daneze.

Kështu është bërë e ditur në mbledhjen e qeverisë së Kosovës të mërkurën.

Projektligji është votuar me të gjitha votat pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Kosova përfiton 210 milionë euro nga qiraja e burgjeve për të burgosurit danezë.

Të ngjajshme