?????? ???ë? ????? ?ë ??ë? ?ë ???????ë, ?????????? ??ë ??????

 ?????? ???ë? ????? ?ë ??ë? ?ë ???????ë, ?????????? ??ë ??????

Gjuetia e paligjshme është një fenomen që me sa duket, nuk zhduket lehtë në vendin tonë. Gjuajtja e kafshëve të egra dhe mbytja e tyre përbën vepër penale, nëse kryhet në territorin ku është e ndaluar dhe pa leje përkatëse, raporton Gazeta Sinjali.

Por një gjë e tillë ka ndodhur së fundmi në fshatin Kranidell të Kamenicës, ku një grup i gjahtarëve kanë vrarë katër derra të egër. Lejen për gjueti ata e kanë marrë nga shoqata “Vendgjuetia Kamenincë”, edhe pse në atë pjesë nuk lejohet gjuetia.

Të ngjajshme