???? | ?????? ????? ??ë ?ë??ë???

 ???? | ?????? ????? ??ë ?ë??ë???

Në Viti më datë: 23.02.2023 në ora 16:00 ka ndodhë një aksident trafiku në mes të një automjeti me ngasës mashkull kosovar dhe këmbësorit mashkull kosovar. Si pasojë e aksidentit këmbësori ka pësuar lëndime trupore dhe ka marrë tretman mjekësor në QKMF”, thuhet në njoftimin e PK-së.

Të ngjajshme