????: ??ë ?????? ???? ?ë?ë?, ????ë? ??? ?????ë??????? ? ???

 ????: ??ë ?????? ???? ?ë?ë?, ????ë? ??? ?????ë??????? ? ???

Një person ka sulmuar fizikisht tri femra kosovare, nënën, motrën dhe bashkëshorten e tij.

Deri të sulmi ka ardhur pas një mosmarrëveshje në familje.

Sipas policisë, rasti ka ndodhur në Viti, dje rreth orës 18:40.

“Palët janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit, nëna dhe motra janë dërguar në strehimore” thuhet në njoftimin policor.

Rasti raportohet të jetë proceduar në mënyrë të rregullt.

Të ngjajshme