?????? mbi 5 mijë e 800 euro në Qendrën e Regjistrimit Civil në Podujevë

 ?????? mbi 5 mijë e 800 euro në Qendrën e Regjistrimit Civil në Podujevë

Një vjedhje ka ndodhur dje në rrugën “Sali Çitaku” në Podujevë, në Qendrën e Regjistrimit Civil.

Sipas njoftimit të Policisë, persona të panhjohur kanë hapur kasafortën e filialit të postës dhe prej aty kanë vjedhur mbi 5 mijë e 800 euro para të gatshme.

“Është raportuar se në Qendrën e Regjistrimit Civil, persona të panjohur kanë depërtuar me forcë ku kanë hapur kasafortën e filialit të postës dhe prej aty kanë vjedhur 5853.60€ para të gatshme, mbushje të telefonit në vlerë rreth 200€ dhe pulla postare në vlerë rreth 100€, si dhe dy DVR”, thuhet në njoftim.

Nuk raportohet për të arrestuar, teksa rasti vazhdon nën hetime.

Të ngjajshme