???ë???ë????? ?ë ?????? ??ë ?????? ?ë ????? ????????? ??? ?????

 ???ë???ë????? ?ë ?????? ??ë ?????? ?ë ????? ????????? ??? ?????

Në fshatin Pasjak , Novobërdë 24.03.2023. Në lidhje me rastin, është raportuar se i dyshuari mashkull kosovar, i cili ka qenë i arratisur, sot është vetë-dorëzuar në polici dhe me vendim të prokurorit, është dërguar në mbajtje.

Të ngjajshme