?????? ? ???ë?????? ??? ????????, ??????????? ??? ????-??!

 ?????? ? ???ë?????? ??? ????????, ??????????? ??? ????-??!

Shpend Fazliu, zyrtar për media në QKUK, ka konfirmuar për “Indeksonline” se përkundër përpjekjeve maksimale nga stafi shëndetësor i Klinikës Emergjente, foshnja 1 vjeç nuk ka arritur të mbijetonte, meqë kishte gjendje kritike.

“Dy personat e tjerë po ashtu janë në gjendje kritike dhe po vazhdojnë tremtmanin mjekësor në QKUK”, u shpreh ai. /Indeksonline/

Të ngjajshme