???? ???????? ?ë???? ?ë ???????: Policia shkon në motelin ku po qëndronte me dy vajza, ja çfarë i gjejnë

 ???? ???????? ?ë???? ?ë ???????: Policia shkon në motelin ku po qëndronte me dy vajza, ja çfarë i gjejnë

Princ Valentino Corleone është emër i njohur tash e sa vite për organet e drejtësisë për shkak të historisë së tij kriminale. Ai është futur përsëri në telashe.

Rasti i fundit ka ndodhur dje, ku Policia zbarkoi në një motel në Gjilan për të kryer bastisje nën dyshimet për veprimtari e gjësende të kundërligjshme.

Bëhet fjalë për motelin “Grande”, ku po qëndronte edhe Vali bashkë me një shok dhe dy vajza, të cilët u kapën në flagrancë në një dhomë. Kontrolli i kryer nga ana e Policisë rezultoi me gjeten e substancave narkotikë dhe jo vetëm, raporton Sinjali.

Valit iu gjet një sasi e substancës narkotike, e llojit kokainë, si dhe mbi 10 fishekë, që u sekuestruan nga zyrtarët policorë.

Pas përfundimit të procedurave policore, Prokurori i Shtetit ka urdhëruar që ndaj tij të iniciohen rastet për dy vepra penale “Posedimi, i paautorizuar i substancave narkotike, psikotrope ose analoge” dhe “Mbajtja në  pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.

Të ngjajshme