???ë ?????: ??? ? ?? ?ë?? ???ë ?????? ??????? ? ?????? ???????

 ???ë ?????: ??? ? ?? ?ë?? ???ë ?????? ??????? ? ?????? ???????

Tomë Gashi, avokat i familjes Dehari, ka reaguar pas raportimit të Nacionales se janë gjetur mostrat që u zhdukën në dhjetor të vitit të kaluar, duke thënë se nuk është në dijeni për një gjë të tillë.

Ai përmes një shkrimi në Facebook, ka thënë se nëse dihet që janë gjetur, “a dihet kush është nën hetime apo në burg për zhdukjen e mostrave”

“Po ju nese e dini qe kokan gjete mostrat e Astritit , a mos e dini kush i gjeti. A mos e dini ku u gjeten, a mos e dini a u ndrruan tiketat e afatshmerise se eprovetave. Apo jan ato origjinale te nentorit 2016. A mos e dini kush eshte pergjegjes per zhdukejn e kushe eshte ”hero” qe i gjeti.” – ka shkruar ai, raporton  Nacionale.

Në shkrimin e tij, Gashi ka thënë në Institutin e Mjekësisë Ligjore ka shumë punë policia dhe prokuroria. /Gazeta10/

Të ngjajshme