????? ?ë ????? ???? ?????? ??ë?ë: “Identiteti kosovar nuk ekziston dhe nuk e jap flamurin për shtet”

 ????? ?ë ????? ???? ?????? ??ë?ë: “Identiteti kosovar nuk ekziston dhe nuk e jap flamurin për shtet”

Ish Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot krenohet me flamurin e Republikës.

Në vitin 2002, shpeshherë Thaçi kishte thënë në kuptimin e asaj që më mirë pa shtet se ta ndërrojë flamurin kombëtar, kuq e zi.

“Identiteti kosovar nuk ekziston dhe nuk e jap flamurin për shtet”, kishte thanë asokohe presidenti Thaçi për gazetën “Java”, që ishte kryetar i PDK’së. /zerogjasht/.

Të ngjajshme