?????ë | ?????? ??????? ????? ??? ??? ???ë

 ?????ë | ?????? ??????? ????? ??? ??? ???ë

Datë: 11.01.2023 | Vjedhje e rëndë – Rr. Behxhet Sojeva, Ferizaj 11.01.2023 – 15:50. Ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar brenda në shtëpi dhe nga aty kanë vjedhur stoli ari, pesë pistoleta, tre snajper, një pushkë gjysmë – automatike, katër pushkë gjuetie, 100 fishekë, katër palë dylbi.

Të ngjajshme