?? ????? ?ë ???? ???????? ????????

 ?? ????? ?ë ???? ???????? ????????

Këngëtarja e mirënjohur, Shyhrete Behluli, ka rrëfyer një ngjarje që i ka ndodhur në ashensor.

Ajo ka thënë se kishte harruar kartelën e liftit, ndërkohë i është mbyllur ashensori dhe nuk ka pasur mundësi të dalë.

Ka ardh tu mu ngushtu edhe tu mu nxon fryma. Çdo moment vike tu mu nxon fryma edhe e pash dekën me sy, thash koka shkru qitu me dek unë”, tha Shyhretja.

Tutje, thekson se shpëtimi i saj ka qenë një djal i cili e ka prek derën e ashensorit me u çel dhe menjëherë ka dalë pa mendu dy herë.

Të ngjajshme