???????ë | ?????????? ?? ?ë ??????? ?ë? ???ë ??????? ?? ????

 ???????ë | ?????????? ?? ?ë ??????? ?ë? ???ë ??????? ?? ????

Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, njësiti patrullues nga Stacioni Policor Kamenicë gjatë patrullimit në fshatin Rogoqicë ka ndalur për kontroll rutinor një automjet me targa të Serbisë.

Gjatë kontrollimit tek pasagjeri i këtij automjeti i dyshuari kosovar shqiptar B.D. (2004) në brezin e tij është gjetur një (1) revole e tipit Bereta e kalibrit 7.65 mm, një (1) karikator dhe shtatë (7) fishekë.

Po ashtu edhe tek i dyshuari i dytë, vozitësi i këtij automjeti, kosovar shqiptar L.D. (2005) në gjepin e tij është gjetur një brisk me gjatësi 9 cm.

Nga ana e zyrtarëve policorë, armët e gjetura janë konfiskuar si dëshmi materiale për Gjykatën.

Të dyshuarit janë arrestuar dhe intervistuar në bazë të procedurave ligjore.

Në lidhje me rastin është njoftuar Prokurori i Shtetit i cili ndaj të dyshuarave ka lëshuar masën e ndalimit për 48 orë për veprën penale “Mbajtje në pronësi kontrolle ose posedim të pa autorizuar të armeve’’ dhe rasti me kallëzim penal do të dorëzohet ne Prokurorinë Themelore, thuhet në njoftim.

Të ngjajshme