????????ë | ??ë ???? ?????????? ?ë ??ë ????? ???????

 ????????ë | ??ë ???? ?????????? ?ë ??ë ????? ???????

Njoftimi i plotë i policisë: MUNDËSIM APO DETYRIM NË PROSTITUCION & OFRIM I LOKALEVE PËR PROSTITUCION – Në Prishtinë më datë: 06.03.2023 në ora 18:30. Në një lokal masazhi është arrestuar e dyshuara femër kosovare  nën dyshimin se ka kryer veprën e lartë cekur. Janë gjetur dhe sekuestruar një telefon dhe  tridhjetë e pesë (35) €. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit me vendim të së cilit e dyshuara pas intervistimit është dërguar në mbajtje, rasti vazhdon të hetohet.

Të ngjajshme