?????????? ??????? ?????? me ushtarët amerikan në Gjilan

 ?????????? ??????? ?????? me ushtarët amerikan në Gjilan

Ish presidenti i Republikës së Kosovës, tashmë i ndjerë, Ibrahim Rugova, kishte miqësi të madhe me aletin kryesor të shtetit tonë, SHBA-në, ku këtë miqësi të krijuar nga ai, sot Kosova ka një përkrahje të jashtëzakonshme nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Fadli Kajtazi, njohës i çështjeve të sigurisë, në faqen e tij në facebook ka publikuar një foto, e cila nuk është parë më herët , ku shihet presidenti Rugova me disa ushtarë amerikanë, shkruan “Bota Sot”.

Presidenti Rugova ne Gjilan me ushtaret amerikan dhe Naim Behlulin, kuptohet shokun tim”, shkruan Kajtazi, në përshkrimin e fotos së postuar.

Të ngjajshme